file P&I - Implement image type with thumb

More
9 years 11 months ago #4206 by FabZ
Replied by FabZ on topic Re:P&I - Implement image type with thumb
I downgrade to PI 1.53 and thumbs are back, any setting it's ok, it should work with 1.54 too...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
9 years 11 months ago #4209 by carsten888
Replied by carsten888 on topic Re:P&I - Implement image type with thumb
I'm flabegasted. Just blank on why this would not work for you.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
9 years 11 months ago #4243 by FabZ
Replied by FabZ on topic Re:P&I - Implement image type with thumb
I tried and tried but the response is always that multi-image size 2 it does not output any path to resized image...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
9 years 11 months ago #4244 by FabZ
Replied by FabZ on topic Re:P&I - Implement image type with thumb
...also multi-image size 3

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
9 years 11 months ago #4245 by carsten888
Replied by carsten888 on topic Re:P&I - Implement image type with thumb
and image size 1?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
9 years 11 months ago - 9 years 11 months ago #4248 by FabZ
Replied by FabZ on topic Re:P&I - Implement image type with thumb
It works fine with code {field_muti-size_x size=1} not with {field_muti-size_x size=1 output=alt} code for any combination.
I tried at least 16 combinations with/without "output=alt" and changing position of alt text.
By the way, I need an explanation to understand how code does it works:
What does {field_muti-size_x size=x output=alt} output? image AND alt description or simply alt description?
I found that in custom itemtype image I have a checkbox for alt description, no additional string codes and it works fine.

Having this output I cannot reproduce what I did for v1.53

<p><a class="highslide" title="" onclick="return hs.expand(this)" href="PATH_TO_IMAGE_size=1" target="_blank"><img src="PATH_TO_IMAGE_size=2" alt="" /></a></p>

the path to PATH_TO_IMAGE_size=2 always stops to main joomla installation folder:
if path it is /joomla/images/stories//image_name_size2.jpg
I will have /joomla/
For size 1 it works fine and if I replace path to size2 thumbnailed image, with firebug, it works fine too.
I tried on a live site...same results.
Maybe the problem is in "output only image source:" checkbox?
Other question... it works, but is it normal to have /joomla/images/stories"//"... in output path?
Thank you in advance for any suggestion!!
Last edit: 9 years 11 months ago by FabZ. Reason: Added info...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.133 seconds
Powered by Kunena Forum
 
spicy-sacerdotal