Due to health issues support is very limited

file Doesn't Seem To Be Working

More
8 years 4 months ago #7918 by sbailey1
Doesn't Seem To Be Working was created by sbailey1
Hey. I have just installed this feature, and carried out a few tests and it doesn't seem to be working.
I have a user, who is set to publisher access rights (as they need to edit and upload stuff), however I only want them to have access to 1 category and not the entire site.

I created a usergroup called "Standards & Performance", I added this staff member to this group and then under "Category Access", I made sure everything was ticked apart from the "Standards & Performance" section. Hopefully restricting them from editing any other section apart from the "Standards & Performance" area.

Any help will be very much appreciated

Kind Regards,
sam

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 4 months ago #7919 by sbailey1
Replied by sbailey1 on topic Re: Doesn't Seem To Be Working
Oh ...I think I should add that, the user doesn't have any access to the back-end of joomla (the administration section), only the front-end.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 4 months ago #7920 by carsten888
Replied by carsten888 on topic Re: Doesn't Seem To Be Working
so when that user logged in at the frontend, and creates or edits an article, how many categories do you see in the category-selector?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 4 months ago #7921 by sbailey1
Replied by sbailey1 on topic Re: Doesn't Seem To Be Working
I'm not sure if I'm using this correct to be honest.
What I want, is that when the user is logged in on the very front of the website, they can't see the edit pencil, however when they use the menu and go to their section "Standards & Performance", the edit pencil is there.
Hope that makes sense.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 4 months ago #7922 by carsten888
Replied by carsten888 on topic Re: Doesn't Seem To Be Working
try clicking the edit-icon and please read this FAQ:
www.pages-and-items.com/extensions/admin...m=config_edit_button

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 4 months ago #7924 by sbailey1
Replied by sbailey1 on topic Re: Doesn't Seem To Be Working
Thank you sooo much. I didn't realise the pencil still appeared. I'd done it back to front and gave them access to every thing but the correct section, but I've sorted it now and everything works perfectly. Chuffed to pieces :laugh:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.332 seconds
Powered by Kunena Forum
 
spicy-sacerdotal